zonnepanelen-schuin-dak-eppink-installatiebedrijf

Vaak al binnen 4 jaar terugverdiend

Het is nog steeds het interessant om te kiezen voor zonnepanelen. Met de huidige energieprijzen is de terugverdientijd van zonnepanelen korter dan ooit. Zelfs met het eventueel afbouwen van de salderingsregeling in de toekomst. Vaak verdient u zonnepanelen al binnen 4 jaar terug!

 • Gemiddeld € 1.320 per jaar besparen met tien zonnepanelen
 • Vakkundige installatie door gecertificeerde monteurs
 • Altijd een persoonlijk adviesgesprek en offerte
 • Vaak al binnen vier jaar terugverdiend
 • U betaalt pas na de montage

Wilt u ook profiteren van uw eigen zonne-energie? Kies voor zonnepanelen, geplaatst door ervaren monteurs van Installatiebedrijf Eppink!

Vrijblijvend advies aanvragen

€ 350 korting op zonnepanelen

Krijg tijdelijk € 350 korting op uw zonnepanelenpakket. Zo verdient u de zonnepanelen nog sneller terug.

Ontdek onze topmerken zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen

 • 25 jaar productgarantie
 • 440 Wp vermogen per paneel
 • Hoge efficiëntie
 • Kortste terugverdientijd
Vrijblijvend advies aanvragen

AIKO zonnepanelen

 • 25 jaar productgarantie
 • 450 Wp vermogen per paneel
 • Efficiëntere werking en meer stroom opwekken
 • Beter bestand tegen alle weersomstandigheden
Vrijblijvend advies aanvragen

De voordelen van zonnepanelen

Waarom kiest u voor zonnepanelen van Installatiebedrijf Eppink? We zetten de belangrijkste voordelen op een rij!

1. Direct besparen op energiekosten
U bespaart jaarlijks gemiddeld € 1.320 met tien zonnepanelen. Onze zonnepanelen hebben bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar. Uw totale besparing is dan meer dan € 20.000!

2. Advies op maat
Wij begrijpen dat een goed advies ontzettend belangrijk is. Daarom komen wij altijd langs voor een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis. Liever een telefonisch advies? Ook dat kan.

3. Ervaren monteurs
Het installeren van zonnepanelen vraagt specifieke kennis en ervaring. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en werken op een veilige manier aan uw installatie.

Hoe werken zonnepanelen?

Voordat u besluit om zonnepanelen te kopen, is het handig om te weten hoe ze eigenlijk werken. De zonnepanelen plaatsen we op uw dak. Daar vangen ze zonlicht op. Dit zonlicht wordt omgezet in stroom. Deze stroom kunt u niet meteen in huis gebruiken. Daarom gaat de opgewekte stroom eerst naar een apparaat dat we een omvormer noemen. De omvormer zet de opgewekte stroom om in een elektriciteit die u kunt gebruiken en stuurt het naar de meterkast. Nu kunt u de opgewekte zonnestroom in huis gebruiken. Als u niet alle elektriciteit nodig hebt, wordt het overschot teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal benodigde zonnepanelen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U start door te kijken naar uw jaarlijkse stroomverbruik. Het is optimaal als uw stroomverbruik volledig gedekt kan worden door de zonnepanelen. De opbrengst van zonnepanelen kan variëren, afhankelijk van het merk en het type. Maar, hoeveel kilowattuur (kWh) aan elektriciteit produceert een zonnepaneel?

Eén zonnepaneel van 400 Wp (wattpiek) levert ongeveer 360 kWh elektriciteit op. Als u dit vergelijkt met uw jaarlijkse stroomverbruik, krijgt u een idee van het ideale aantal panelen dat u nodig zou hebben. Het is ook verstandig rekening te houden met toekomstige veranderingen in uw stroomverbruik, zoals een warmtepomp of een elektrische auto. Een beetje extra capaciteit kan nooit kwaad.

Daarnaast is het belangrijk om naar uw beschikbare dakoppervlak te kijken. Stel dat u uw volledige stroomverbruik wilt dekken met 12 zonnepanelen, maar er passen slechts 6 op uw dak, dan is de keuze snel gemaakt. Kijk bijvoorbeeld een bij uw buren als deze al zonnepanelen hebben om een inschatting te maken van uw eigen dak.

Vrijblijvend advies aanvragen

Uw lokale installateur

Installatiebedrijf Eppink maakt duurzame energie en comfortabel wonen, werken en leven bereikbaar. Als lokale installateur zijn we altijd dichtbij onze klant. We gaan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen de beste voorwaarden door nauw samen te werken met onze leveranciers en samenwerkingspartners. Omdat wij alleen werken met ervaren en gecertificeerde monteurs, kunnen wij u verzekeren van ons vakmanschap.

 • Lokale installateur
 • Persoonlijk advies
 • Offerte op maat
 • Alleen gecertificeerde monteurs

Mogen wij binnenkort bij u zonnepanelen installeren? Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek en offerte aan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Kies uw product(en)(Vereist)
Toestemming

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.