installatiewerk-installatiebedrijf-eppink4

Installatiewerk

Installatiewerk laten uitvoeren?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.

Expert in leidingwerk

Uw huis ligt vol leidingwerk. Van waterleidingen en gasleidingen tot aan alle afvoerafleidingen en de riolering. Het zijn vaak niet de dingen waar je bij stil staat maar het is wel erg prettig dat het allemaal werkt. Goed onderhoud aan leidingen verkleint de kans op lekkages. Ruikt u een gaslucht in uw huis die niet verdwijnt wanneer u het raam openzet? Neem dan geen risico’s en schakel ons direct in. U kunt zelf wel dingen doen om de schade te beperken maar schakel altijd een expert van Installatiebedrijf Eppink in als u een lekkage of verstopte afvoer ook op de langere termijn professioneel verholpen wil hebben.

Vakmanschap in dakbedekking & dakgoten

Voor dakwerkzaamheden bent u bij ons op de goede plaats. Hierbij kunt u denken aan reparaties, renovaties of herstelwerkzaamheden van bestaande daken, maar ook nieuwe daken kunnen door ons worden aangelegd. Ook voor dakgoten en hemelwaterafvoeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Navigatie

Duurzaam installatiewerk

Bij Installatiebedrijf Eppink werken wij graag mee aan de omslag van fossiele naar hernieuwbare, duurzame energiebronnen. Meer energie van zon en wind, en zuiniger gebruik van de schaarse bronnen. Hieronder vind u enkele voorbeelden van wat u kunt doen om de omslag te versnellen. Heeft u vragen? Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.

In 2050 moeten alle Nederlandse woningen duurzaam en CO2-neutraal zijn. Aardgas is in deze situatie niet geschikt. Dit is een enorme klus, want 89% van de Nederlandse huishoudens gebruikt aardgas voor verwarming en koken. Steeds meer gemeenten onderzoeken duurzame alternatieven en gaan wijk voor wijk aan de slag met de grote transitie. U kunt zelf ook van het gas af met uw bestaande woning. Volg u hiervoor de volgende stappen:

  • Laat uw gasaansluiting verwijderen door uw netbeheerder.
  • Ga elektrisch koken en kies voor een inductiekookplaat.
  • Isoleer uw dak, muren, ramen en de vloer. Huizen na 1992 zijn vaak al geschikt.
  • Laat een warmtepomp installeren in uw woning.
  • Neem zonnepanelen om het toegenomen elektriciteitsverbruik op te vangen.

Nieuwbouwwoningen worden meestal al aardgas vrij gebouwd. Nog maar 9,5% van de nieuwbouwwoningen heeft een gasaansluiting.

Het isoleren van uw dak is één van de meest gunstige maatregelen om uw huis duurzamer te maken. Omdat warme lucht opstijgt kan een woning zonder dakisolatie wel to 25% van de warmte verliezen. Naast dakisolatie kan het ook zeer rendabel zijn om uw zoldervloer of vloer te isoleren.

Het isoleren van uw vloer kan uw wooncomfort enorm verbeteren. Vaak is het isoleren van de vloer vanuit de kruipruimte de eenvoudigste vorm van vloerisolatie. Als uw huis geen kruipruimte heeft, kunt u ook een geïsoleerde ondervloer leggen.

Goed voor het milieu

Minder CO2 uitstoot.

Geen gasrekening

Lagere verwarmingskosten i.c.m. zonnepanelen.

Klaar voor de toekomst

Uw huis CO2 neutraal.

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.