dakbedekking-installatiebedrijf-eppink

Voor dakwerkzaamheden bent u bij ons op de goede plaats.

Bij Installatiebedrijf Eppink brengen wij dakbedekking aan en vervangen of herstellen wij oude daken.

Dakbedekking

Vervangen of herstellen van uw dak
Voor dakwerkzaamheden bent u bij ons op de goede plaats. Hierbij kunt u denken aan reparaties, renovaties of herstelwerkzaamheden van bestaande daken, maar ook nieuwe daken kunnen door ons worden aangelegd. Ook kunnen wij isolatie aanbrengen onder uw dak, zodat uw huis beter geïsoleerd wordt en u een lagere gasrekening krijgt.

Bitumen dakbedekking
De meeste platte daken in Nederland zijn nog bedekt met bitumen. Bitumen moeten zorgvuldig en vakkundig worden aangebracht. Bij Installatiebedrijf Eppink gebruiken we altijd hoogwaardige materialen, zo kunt u rekenen op een levensduur van tenminste 15 jaar.

EPDM dakbedekking
EPDM is een moderne kunststof dakbedekking. In vergelijking met traditioneel dak heeft het veel voordelen, vooral op het gebied van kwaliteit, milieu en rentabiliteit. EPDM dakbedekking kan zowel bij nieuwbouw daken als bij renovatie toegepast worden en is voor het platte dak ongetwijfeld het beste materiaal van de toekomst. Het klassieke dak dat lange tijd aan de zon heeft gestaan, droogt en barst. EPDM dakbedekking is UV- en ozonbestendig en zal niet drogen of barsten.

Wij bieden passende oplossingen voor alle soorten daken, daktechniek en dakbedekkingsmaterialen. Of het nu gaat om een ​​plat dak of een schuin dak, u kunt bij ons terecht.

Dakonderhoud

Alleen regelmatig onderhoud van het dak kan een langdurige waterdichtheid garanderen. Dakschade ontstaat vaak door het uitblijven van onderhoud en preventieve controles. Uiteindelijk bent u met schade aan uw dak veel duurder uit dan wanneer u periodiek onderhoud laat uitvoeren. Twijfelt u of uw dak onderhoud nodig heeft? Bel ons gerust voor een bruikbaar advies.

Wij bieden passende oplossingen voor alle soorten daken, daktechniek en dakbedekkingsmaterialen. Of het nu gaat om een ​​plat dak of een schuin dak, u kunt bij ons terecht.

epdm-dakbedekking-duurzaam-installatiebedrijf-eppink

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.