installatiewerk-installatiebedrijf-eppink4

Heeft u een lekkage of vermoedt u dat u een lekkage heeft?

Installatiebedrijf Eppink kan voor u de lekkage opsporen, repareren en eventuele vervolgschade snel en vakkundig herstellen.

Lekkage

Een kleine lekkage in huis kan leiden tot grote schade. Denk hierbij aan vocht in de muren of op het plafond, waterschade aan uw interieur of schimmel in huis door overmatig vocht. Daarom is het belangrijk om lekkages zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt zelf wel dingen doen om de schade te beperken maar schakel altijd een expert van Installatiebedrijf Eppink in als u een lekkage ook op de langere termijn professioneel verholpen wil hebben.

Goed onderhoud aan leidingen verkleint de kans op lekkages

Lekdetectie

Een lekdetectie is een zogenaamd non-destructief onderzoek waarbij een lekkage wordt opgespoord en hak- en breekwerk zo veel mogelijk wordt vermeden.

Een lekkage is erg vervelend en komt altijd ongelegen. De oorzaak van een lekkage is vaak erg klein, maar een lekkage kan grote gevolgen hebben. Een lekkende kraan bijvoorbeeld, verbruikt ongeveer 4 liter water per uur ofwel 35 kubieke meter per jaar. Daarnaast is er bij een lekkage ook vaak vervolgschade gemoeid, zoals schimmelplekken en loslatend stucwerk. Daarom is het zaak om het lek zo snel mogelijk te detecteren en op te lossen. Ook als u vermoedt dat u een lekkage heeft, is het verstandig om direct actie te ondernemen om verdere schade zo veel mogelijk te voorkomen.

Goed onderhoud aan leidingen verkleint de kans op lekkages

badkamerrenovatie-installatiebedrijf-eppink

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.