Service en onderhoud

Neem een service- en onderhoudscontract en verleng de levensduur van uw installaties

De veelzijdigheid maakt Installatiebedrijf Eppink tot een betrouwbare en veelzijdige partner waarmee het goed zaken doen is.

Waarom is onderhoud belangrijk?

Allereerst natuurlijk ten behoeve van een betrouwbare en veilige werking van de installaties. Bovendien zal goed onderhoud en een juiste afstelling een energiebesparing opleveren. Door een lager energieverbruik zal ook de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen, hetgeen een bijdrage levert aan een schoner milieu. Tenslotte zal goed onderhoud de levensduur van de installatie aanzienlijk verlengen.

24-uurs service met ons service- en onderhoudscontract

Particulier
Indien u bij ons een onderhoudsabonnement afsluit op bijvoorbeeld uw cv-installatie, kunt u gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst.

U betaald een vast bedrag per jaar, wat inhoud dat onze monteur jaarlijks bij u langs komt voor een preventieve onderhoudsbeurt van bijvoorbeeld uw cv-ketel. Bij een eventuele storing wordt dan geen arbeidsloon in rekening gebracht afhankelijk van het onderhoudsabonnement.

Al onze storingen worden digitaal verwerkt via opdrachtbonnen, zodat wij altijd een actuele historie van uw installatie/apparatuur hebben. Ook tijdens vakanties en vrije dagen worden storingen feilloos verwerkt en verholpen door onze service-afdeling.

Zakelijk
Voor bedrijven worden de onderhoudsabonnementen op maat gemaakt.

U kunt bij Installatiebedrijf Eppink een service- en onderhoudsabonnement afsluiten voor:

 • Alarminstallaties
 • Cv-ketels / Hr-ketels
 • Dakgoten schoonmaken & inspecteren
 • Geisers
 • Gasboilers
 • Gaskachels
 • Inspectie van noodverlichting
 • Mechanische ventilatie
 • WarmteTerugWin-installaties
 • Warmtepompen
 • Zonnepanelen
nibe-warmtepomp-verwarming-installatiebedrijf-eppink

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud van uw technische installaties is van groot belang voor de levensduur van uw apparaat en installatie. Behalve het hart van uw installatie, de Cv-ketel/Hr-ketel, zijn ook goed functionerende radiatoren, convectoren en thermostatische regelingen essentieel.

Vele particulieren, woningbouwverenigingen, scholen, hotels, horeca, winkeliers en industriële relaties besteden het onderhoud van hun installaties met vertrouwen uit aan Installatiebedrijf Eppink. U toch ook? 

Wij keuren ook elektrisch gereedschap & laagspanningsinstallaties

NEN 3140 keuring elektrisch gereedschap
Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 norm. Nadat uw machine is gecertificeerd volgens deze norm, voldoet deze aan de wettelijke verplichtingen van de Arbowet. De goedgekeurde machine krijgt een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is. U ontvangt tevens en een papieren certificaat met alle relevante informatie over de machine en de keuring.

NEN1010 keuring elektrotechnische laagspanningsinstallaties
Wanneer u als eigenaar van een installatie wil bewijzen dat uw elektrische installatie op een verantwoorde en veilige manier is uitgevoerd, dan kan dat met een NEN 1010-keuring. Een NEN 1010 keuring is een eenmalige keuring van nieuw gebouwde of volledig gerenoveerde elektrotechnische laagspanningsapparatuur. U ontvangt van ons een uitgebreid inspectierapport. De NEN 1010 keuring wordt steeds vaker geëist door uw verzekeringsmaatschappij.

Heeft u vragen over een service- en onderhoudscontract?

Neem dan contact met ons, Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag.