duurzame-verwarming-daikin-warming-installatiebedrijf-eppink

Verwarming

Optimaal warmtecomfort

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.

Verwarmen

Het aanbod in cv-ketels, boilers, radiatoren, convectoren, thermostaten, warmtepompen en vloerverwarming is groot. Onze ervaren monteurs weten precies waar ze op moeten letten en kunnen u vooraf adviseren. De situatie is in elk huis anders, wij helpen u graag met de juiste beslissing.U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een offerte op maat voor de levering en installatie.

warmtecomfort-in-huis-installatiebedrijf-eppink
Navigatie

Duurzaam verwarmen

De verwarming is de grootste energieverbruiker in huis, de helft van uw energierekening gaat eraan op. Met duurzame verwarming kun je heel flink besparen en helpt u het milieu! Hieronder sommen we een aantal mogelijkheden op.

Combineer een hr-ketel met zonnepanelen, een zonneboiler of hybride warmtepomp.

Eco radiatoren zorgen voor meer comfort, een lager energieverbruik, een hogere efficiëntie van de verwarmingsinstallatie en een verminderde uitstoot van kooldioxide.

Vloerverwarming resulteert in energiebesparing doordat de thermostaat gemiddeld twee graden lager gezet kan worden. Bij verwarming met radiatoren staat de thermostaat bij huishoudens op ongeveer 21°C à 22°C. Bij vloerverwarming daarentegen is 19°C à 20°C voor de meeste mensen al comfortabel.

Heatpipes zijn glazen vacuüm buizen gevuld met koper en een vloeistof die het zonlicht absorberen. Door verwarming van de zon verdampt de speciale vloeistof en vloeit het naar het uiteinde van de buis. Hier wordt de warmte afgegeven aan een circuit dat leidt naar het buffervat waar het water wordt verwarmd.

Goed voor het milieu

Minder CO2 uitstoot.

Lagere gasrekening

Lagere verwarmingskosten.

Klaar voor de toekomst

Gasloos wonen of een lager energielabel

Ook direct verduurzamen en besparen?

U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een offerte op maat voor de levering en installatie.