Zonder radiator geen warmte in uw huis of pand. Maar welk type is het meest geschikt voor uw ruimtes?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.

Radiatoren

De traditionele radiator die door de meeste mensen wordt gebruikt, ziet er niet heel stijlvol uit. Daarom is het geen wonder dat veel mensen ze proberen te “verbergen” achter gordijnen en meubels. Maar dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor de warmteoverdracht in de kamer. Een betere oplossing is om op zoek te gaan naar een radiator die wel de gewenste uitstraling geeft. Tegenwoordig zijn er prachtige, stijlvolle en duurzame radiatoren verkrijgbaar!

Stijlvolle radiatoren

Wij leveren en installeren allerlei stijlvolle en duurzame radiatoren van de merken Brugman, Jaga, Daikin, Stelrad en Henrad. Daarbij kunt u denken aan horizontale, verticale, elektrische, design en handdoek radiatoren. Ook voor convectoren kunt u bij ons terecht.

Of het nu gaat om het installeren van een duurzame radiator, een reparatie van uw verwarming of een passende radiator aanbieden.

Henrad & Stelrad ECO radiatoren

Het unieke concept van de Henrad/Stelrad ECO radiator is dat warm water eerst rechtstreeks in het frontpaneel stroomt, waardoor de temperatuur hoger is. Dit kan voor meer stralingswarmte zorgen, waardoor uw comfort toeneemt. Door de verhoogde stralingstemperatuur aan de voorkant is de temperatuur van het achterpaneel veel lager dan bij andere radiatoren.Er gaat dus minder stralingswarmte verloren door de muur via de achterkant van de radiator. Kort gezegd betekent dit voor u meer comfort, een lager energieverbruik, een hogere efficiëntie van verwarmingsinstallatie en een verminderde uitstoot van kooldioxide.

Wij zijn leverancier van de zeer duurzame en betrouwbare Stelrad en Henrad ECO radiatoren.

Onderhoud radiatoren

Het gebruik van radiatoren voor het verwarmen van ruimtes is erg populair en een van de voordeligste en comfortabele manieren om uw huis of pand te verwarmen. Via de centrale verwarmingsketel, stadsverwarming of warmtepomp wordt er warm water aangevoerd in de radiator. Via een temperatuurregelaar of thermostaatkranen kunt u de warmte die uw radiator afgeeft regelen.

Preventief onderhoud van technische installaties is van groot belang voor de levensduur van apparaat en installatie. Behalve het hart van uw installatie, de cv-ketel, zijn ook goed functionerende radiatoren, convectoren en thermostatische regelingen essentieel. Een radiator moet goed worden onderhouden om problemen en storingen te voorkomen. Wij helpen u graag bij de onderhouden en reparatie van radiatoren. Ook voor het installeren van radiatoren staan we graag voor u klaar.

Vragen of hulp nodig bij het instellen of onderhouden van uw radiatoren? Onze ervaren experts staan voor u klaar.

Onze topmerken radiatoren

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.