installatiewerk-installatiebedrijf-eppink4

U wilt natuurlijk niet dat de waterleiding die u netjes in de muur hebt weggewerkt begint te lekken.

Installatiebedrijf Eppink is expert op het gebied van leidingen en biedt u de zekerheid dat uw waterleiding lekvrij en op de juiste wijze wordt aangelegd.

Waterleiding

Uw waterleiding vervangen of verleggen
Overal in uw huis liggen waterleidingen. Deze zijn veelal netjes weggewerkt in de muur, vloer of het plafond. Soms komt het voor dat u extra waterleidingen wilt aanleggen of de bestaande waterleiding wilt verleggen. Denk bijvoorbeeld aan een badkamerrenovatie, het vervangen van de keuken, de uitbouw voorzien van water of het aanleggen van een buitenkraan.

U kunt natuurlijk zelf aan de slag te gaan en zelf de waterleidingen verleggen. Bedenkt echter wel dat dit een specialistisch klusje is waarvan u zeker wilt weten dat het goed gebeurt. U wilt natuurlijk niet hebben dat u uw leidingen netjes hebt aangelegd of in de muur hebt weggewerkt en dat deze waterleiding na een maand ineens begint te lekken.

Installatiebedrijf Eppink is expert op het gebied van leidingen en biedt u de zekerheid dat uw waterleiding lekvrij en op de juiste wijze wordt aangelegd. Goed onderhoud aan leidingen verkleint de kans op lekkages en verstoppingen. Twijfelt u of uw leidingen onderhoud nodig hebben? Bel ons gerust voor een bruikbaar advies.

leidingen-installatie-installatiebedrijf-eppink

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.