duurzame-verwarming-daikin-warming-installatiebedrijf-eppink

Werkt uw Cv-ketel niet meer naar behoren of wilt u deze vervangen door een Hr-ketel?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.

Cv-ketel vervangen

Geef uw cv-ketel het op? Installatiebedrijf Eppink zorgt voor deskundige cv-ketel vervanging, zodat u snel weer kunt genieten van een warm huis. Onze ervaren monteurs weten precies waar ze op moeten letten en kunnen u ook vooraf adviseren bij de keuze voor de juiste cv-ketel. Waar moet de cv-ketel geplaatst worden? Welke radiatoren heeft u? Heeft u vloerverwarming? De situatie is in elk huis anders, wij helpen u graag met de juiste beslissing.

Cv-ketel installeren
Een cv-installatie neemt vaak een dagdeel in beslag. Dit kan een ochtend of een middag zijn. In overleg kan er soms ook in de avonduren geïnstalleerd worden. Op de dag zelf komt onze installateur bij u langs. Allereerst wordt het cv-ketel systeem leeg gemaakt. Ook wordt het water en het gas afgesloten. De installateur gaat aan de slag met het verwijderen van de oude cv-ketel. Wanneer deze van de wand is dan wordt ook het rookgas kanaal geïnspecteerd. Onze installateur kan op dat moment de staat van de rookgas schoorsteen inschatten. Wanneer deze niet voldoet dan dient deze vervangen te worden.

Veilig & comfortabel
Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van cv-ketels. U kunt bij ons vertrouwen op een goedwerkende en veilige cv-installatie, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Daarnaast krijgt u garantie op de verrichte werkzaamheden en het product. Voor de beste prestaties adviseren wij een onderhoudscontract.

Of het nu gaat om het installeren van een hr-ketel, een reparatie van uw cv-ketel of de installatie van een duurzaam verwarmingssysteem. 

Hr-ketel installeren

Gaat u voor een nieuwe cv-ketel, dan kiest u tegenwoordig natuurlijk voor een zuinige hr-ketel. De hr-ketel (hoog rendement) is een cv-ketel waarbij alle warmte zeer efficiënt aan het verbrandingsgas wordt onttrokken. De hr-ketel is de zuinigste ketel die er is. Een hr-ketel zorgt niet alleen voor comfort, maar staat ook garant voor lage stookkosten en betere prestaties. Het liefst combineren wij een hr-ketel met een slimme thermostaat. Bij goed geïsoleerde woningen kan er een ook hybride warmtepomp aan gekoppeld worden, daarmee bespaart u heel flink op het gasverbruik. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste hr-ketel die precies en perfect past bij uw wensen en situatie.

Wij zijn leverancier van o.a. de zeer betrouwbare Intergas en Remeha hr-ketels.

Onderhoud ketel

Door uw cv-ketel regelmatig te onderhouden zorgt u ervoor dat uw cv-ketel veilig en zuinig blijft werken. Dit verminderd de kans op storingen, zo blijft uw cv-ketel efficiënt werken. Doet u dit niet, dan kunnen er onveilig situaties voordoen zoals een koolmonoxidevergiftiging. Wij verzorgen dit onderhoud graag voor u met een onderhoudsabonnement.

Indien u bij ons een onderhoudsabonnement afsluit op bijvoorbeeld uw cv-installatie, kunt u gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst. U betaald een vast bedrag per jaar, wat inhoud dat onze monteur jaarlijks bij u langs komt voor een preventieve onderhoudsbeurt van bijvoorbeeld uw cv-ketel. Bij een eventuele storing wordt dan geen arbeidsloon in rekening gebracht afhankelijk van het onderhoudsabonnement.

Al onze storingen worden digitaal verwerkt via opdrachtbonnen, zodat wij altijd een actuele historie van uw installatie/apparatuur hebben. Ook tijdens vakanties en vrije dagen worden storingen feilloos verwerkt en verholpen door onze service-afdeling. Voor bedrijven worden de onderhoudsabonnementen op maat gemaakt.

Waarom regelmatig onderhoud belangrijk is:

  • u heeft minder kans op storingen
  • dit werkt energiebesparend
  • uw ketel gaat langer mee
  • voor uw veiligheid

Vragen of hulp nodig over het onderhouden van uw cv-ketel? Onze ervaren experts staan voor u klaar.

Onze topmerken HR ketels

U kunt bij ons vertrouwen op een goedwerkende en veilige cv-installatie, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Daarom werken wij alleen met topmerken.

hr-ketel-intergas-installatiebedrijf-eppink
hr-ketel-remeha-installatiebedrijf-eppink

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.