duurzame-verwarming-daikin-warming-installatiebedrijf-eppink

Werkt uw Cv-ketel niet meer naar behoren of wilt u deze vervangen door een Hr-ketel?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.

Cv-ketel vervangen

Geef uw cv-ketel het op? Installatiebedrijf Eppink zorgt voor deskundige cv-ketel vervanging, zodat u snel weer kunt genieten van een warm huis. Onze ervaren monteurs weten precies waar ze op moeten letten en kunnen u ook vooraf adviseren bij de keuze voor de juiste cv-ketel. Waar moet de cv-ketel geplaatst worden? Welke radiatoren heeft u? Heeft u vloerverwarming? De situatie is in elk huis anders, wij helpen u graag met de juiste beslissing.

Cv-ketel installeren
Een cv-installatie neemt vaak een dagdeel in beslag. Dit kan een ochtend of een middag zijn. In overleg kan er soms ook in de avonduren geïnstalleerd worden. Op de dag zelf komt onze installateur bij u langs. Allereerst wordt het cv-ketel systeem leeg gemaakt. Ook wordt het water en het gas afgesloten. De installateur gaat aan de slag met het verwijderen van de oude cv-ketel. Wanneer deze van de wand is dan wordt ook het rookgas kanaal geïnspecteerd. Onze installateur kan op dat moment de staat van de rookgas schoorsteen inschatten. Wanneer deze niet voldoet dan dient deze vervangen te worden.

Veilig & comfortabel
Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van cv-ketels. U kunt bij ons vertrouwen op een goedwerkende en veilige cv-installatie, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Daarnaast krijgt u garantie op de verrichte werkzaamheden en het product. Voor de beste prestaties adviseren wij een onderhoudscontract.

Of het nu gaat om het installeren van een hr-ketel, een reparatie van uw cv-ketel of de installatie van een duurzaam verwarmingssysteem. 

Onze topmerken HR ketels

U kunt bij ons vertrouwen op een goedwerkende en veilige cv-installatie, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Daarom werken wij alleen met topmerken.

hr-ketel-intergas-installatiebedrijf-eppink
hr-ketel-remeha-installatiebedrijf-eppink

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.