sanitair-badkamer-installatiebedrijf-eppink

Een nieuwe duurzame badkamer, een praktisch toilet of een volledige badkamer- of toiletrenovatie.

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.

Badkamerrenovatie

In samenwerking met partners renoveren en installeren wij voor u de mooiste badkamers. Denk daarbij aan verschillende mogelijkheden voor bad, douche, badmeubel, toilet, kranen, tegels en accessoires. Maar wij houden ook rekening met o.a. looproutes, design, verlichting en verwarming. Zowel voor grote, als voor kleine badkamers zijn er allerlei mogelijkheden. Nadat alles vakkundig is gemonteerd wordt alles afgekit en netjes schoongemaakt voor oplevering.

Veilig & comfortabel
Bij ons advies houden wij uiteraard rekening met uw woonsituatie en de leeftijd van de gebruikers. Daarbij kunt u bij ouderen bijvoorbeeld denken aan wandgrepen, een douchestoeltje, een verhoogd toilet of een mooie inloopdouche. Maar ook anti-slip afwerking en thermostaten voor veiligheid van kinderen horen daarbij. Met onze ervaring en kennis garanderen wij u jarenlang veiligheid en plezier in het gebruik van de badkamer.

Of het nu gaat om het installeren van een complete duurzame badkamer, een renovatie van een bestaande badkamer of de installatie van los sanitair. 

Toiletrenovatie

Een mooie nieuwe tegel, een modern wandcloset en een fontein met kraan, eventueel aangevuld met een nieuw plafond, en uw toilet kan er weer jaren tegen. Nadat alles vakkundig is gemonteerd wordt alles afgekit en netjes schoongemaakt voor oplevering.

Veilig & comfortabel
Ook voor wandgrepen, een verhoogd toilet of een verhoogde wastafel kunt u bij ons terecht. Bij een toilet met weinig ruimte kunt u gebruik maken van ondiepe closetpotten.

Of het nu gaat om het installeren van een compleet toilet, een toiletrenovatie of de installatie van los sanitair.

leidingen-installatie-installatiebedrijf-eppink

Het zorgvuldig leveren en monteren van uw sanitair

Wij leveren en monteren met veel zorg uw sanitair, dit doen we o.a. in samenwerking met de groothandels: Arnold LammeringSolar NederlandHogeweg en Gévier Dales. Bij deze groothandels zijn prachtige showrooms aanwezig waar u onder deskundig personeel u droom-badkamer kunt uitzoeken.

Het spreekt voor zich dat u voor de tijd een afspraak maakt met de desbetreffende showroom zodat medewerkers u de volle aandacht kunnen schenken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Installatiebedrijf Eppink ontzorgt u graag met bruikbaar advies en een professionele installatie.